dissabte, 14 de desembre del 2019

Els infants participem!

Hola famílies!

Els alumnes de sisè vam participar en l'esdeveniment que cada any organitza l'Ajuntament de Lleida per commemorar el dia mundial de la infància. Vam escriure "Cartes al director" opinant sobre els drets dels infants, més en concret del dret dels nens i nenes a la participació. 

És per això, que el passat dijous 12 de desembre la Martina Berbel i la Laia Beaumont, autores de les cartes seleccionades, es van reunir amb el Director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, el senyor Miquel Àngel Cullerés, que volia conèixer de primera mà la seva opinió.

En la reunió li van transmetre les diferents propostes dels alumnes de sisè pel que fa a la participació activa dels nens i nenes en els actes culturals de la ciutat, la importància que els infants siguin consultats en aquelles situacions que els afectin i que les seves opinions es tinguin en compte.

La reunió va ser molt agradable i el senyor Miquel Àngel Cullerés va escoltar atentament les propostes. Tant és així, que una d'elles es posarà ben aviat en marxa a l'edifici dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida.